Redaktionen

Netværkeren er et magasin, hvor læseren er en netværker, eller har interesse for emnet. Vi hører gerne om nye netværkshistorier, eller alt indenfor emnet, og samarbejder gerne i form af anderledes idéer, der er til gavn for dig som læseren, dig som annoncør og for os. Vi tilbyder både annoncering og design af disse fra bunden. 

Vil du høre om mulighederne for kommercielle samarbejder og bannerannoncering på netvaerkeren.dk, så kontakt endelig Nadja via mail. Så finder vi i fællesskab den helt rigtige skræddersyede løsning for dig, således at vi kan skabe det bedste samarbejde.

Nadja Joensen - Redaktør

Jeg er stifter og redaktør på Netværkeren. Netværkerens visuelle identitet, design og produktion er 100% produceret af mig.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Prisblad for annoncering 2021

Ønsker du at modtage prisbladet for annoncering i Netværkeren i 2021, så udfyld formularen her, så får du det tilsendt hurtigst muligt.

Barsel

Ønsker du at bidrage med en netværkshistorie, foregår det på skrift i øjeblikket, grundet barsel.

Det foregår nemt og overskueligt via e-mail. Send blot en mail til info@netvaerkeren.dk, så får du alle informationerne om hvorledes det foregår. Der samles i øjeblikket netværkshistorier ind til 2022.

Nadja Joensen